song

23 Januari 2011

selamat pengantin baru abang chik!!!

pose yang melampau mengalah kan pengantin..wahahahahah(gediks)


ni la...orang kata...senyum sampai hilang gusi n gigi(over senyum sangat)



Selamat pengantin Baru!!! abang chik....waaupun kitaorang datang lambat...heheheh..tapi kenduri tadi memang best giler..semua orang jauh ada....tu yang syok tuh...bukan senang nak jumpa orang kampong...setahun sekali jer boleh jumpa...tu pun masa raya...so...aku sebagai photographer kecil-kecilan nih....nak tunjuk lah sikit apa yang kitaorang buat masa kenduri tadi...hehehe....

cute couple....of the year...(tapi tak leh la lawan pasangan zaquan adha n ayu raudhah...heheheh)


heheheheh....tugas yang aku pikul(flower girl vs bunga telur girl)...walaupun sekejap...heheh...tapi penat..tau...


mak n cikin pun tak kertinggalan nak jugak bergambar...ambillah....


ni pulak...haikal n adam...ya Allah...hanya tuhan jer yang tau betapa nakal nyer budak dua orang nih....(tengok tuh...sampai bukak baju dibuat nyer..) tapi.. sebut jer ada citer hantu terus senyap.....sebab nak dengar citer hantu..heheheh

snap time!!!


ni pulak ecah n ina...nak sangat duduk atas pelamin tuh....(takper..lagi 5 atau 7 tahun lagi..nanti korang naik la ngan pasangan korang...hehehhe)

orang kata..kitaorang ni cam adik beradik kembar...betul ker? tapi kitaorang umur sama...cuma saya lewat seminggu jer lahir dari dia.....hhhhmmmmm.... hahahahah lupakan...yang tau hari ni memang enjoy jumpa saudara mara...tu lah yang boleh main atas pelamin tuh...sampai keris pengantin pun kitaorang sebat...hehehehe


ni lah yang dinamakan...keja sampai patah pinggang....hahahah...kesian makngah...letih sangat..sampai tetidur masa bersembang...hahahaha....(sorry...sbb letak gambaq ni..heheheh)

Tu lah dia....macam2 ragam masa kat kenduri tadi...memang tak leh dilupakan...gelak sampai pecah perut...pastu ..makan nasi minyak tak ingat dunia sampai terkena sakit BECA (berak cair)...hahahah siapa tu? hanya saya jer yang tau...hahahah...ok daaaa......^-^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan