song

15 April 2011

cepat follow!!! nampak minho dah suruh follow!!


nampak tak perbezaan???

atas hidung cam cendawan bulat...

bawah hidung mancung cam biskut rokok....




korea nih plastik betul lah...patot lah ensome....tapi nak buat
cam mana dah minat..huhuhuhuhu

takder kena mengena pon..pasal hidung sebenar nyer..hakhakhak...cuma..
nak suruh follow kiter jer...nampak kat sebelah tuh...kan ada minho..duk suruh follow..
apalagi follow lah...hikhikhik

14 April 2011

kenduri shushi!!!

ni lah bahan-bahan buat shushi...setelah penat bershopping sepagi utk mencari wasabe dan bahan shushi nih ...diseluruh pekan tau.....fuhhhh!

hai semua......hari selasa hari tuh....kitaorg ada buat shushi...heheheh..sebenarnye,kawan yg mintak ajar..mcm mana nak buat shushi....untuk birthday mak dia..so apa lagi..den on jer....


ni lah hasil nyer..setelah penat menggulung shushi yg belambak...hihihiii
habis satu badan comot ngan mayonis...terutama sekali kawan den nih..penoh tudung dia ngan moyonis..heheheheh(itu yg dikatakan belajar)huhuhuhuu



ni lah hasil nyer....TADA....!
yg bergulung-gulung tu...shushi yg belom dipotong lagih...

(post with nasibah...n meeeee ^_^ )
setelah penat....membuat shushi...apalagi..makan lah..herheheheh...

09 April 2011

ucop willccarrr!


aaaaaaaaaaaaaa.........sole..sole....,sole..sole....,sole..sole.....



semua cakap pasal dia....semua org punyer entry ckp pasal dia... cemburu awok!
(sambil menggoyang-goyang kan tangan ala2 menari)

hahahahahahah...sebenarnyer..hari ni nak citer lah sikit ......yg ucop nih kawan kpd bapak teman (percaya tak? percaya jelah...heheheh).....masa form6....siap duduk satu rumah lagi ....(bukan satu kaltil tau...)

ayah teman citer...dia ni memang suke english education...cakap omputeh jer kojer dia.....pastu...takat tu jelah teman..tau sbb ayah teman pun dah jadi arwah...tak berkesempatan nak tanya....!
(sempat tengok rumah dema... jelah di ipoh)



ni arwah ayah teman....encom tak?(org seni jugok..tapi di sebalik tabir je lah...hehehehe)

08 April 2011

Pizza time!!!!

Tada!!! pizza time......

guna baucar..phd.....baru lah dpt murah!! ^_^

Kali ni.makan pizza la pulak...heheheheh...sebenar nyer dah lama la jugak berjanji..ngan family....kata nak belanja....lepas dpt gaji....heheheheh...so sekarang baru berkesempatan sik.....
alang2 dah lama tak makan pizza nih...apa lagi order la.....mengikut cita rasa..heheeh

muka terlampau boring menunggu pizza yg tak siap2..heheheheh
(banyak sangat)

sekali beli....ambik ko...8 kotak pizza....heheheheh lagi 3 kotak hilang..sebab bagi hadiah kat cikgu...yg mana dpt cemerlang jelah....kalau nak bagi kat semua cikgu...mau terkincit den......heheheh




bayangkan....ada lima org jer kat rumah....tapi order mcm nak buat party pulak..heheheh
sampai org pizza tu tanya...."dik,nak buat jamuan yer...utk kelas?"........"tak lah! nak makan lah...utk family jer......"....hahahahah....memang cekik darah!
(tapi bagus jugak....biar adik2 saya nih makan puas2....lepas nih, tak mintak dah.....sbb mkn banyak sangat sampai nak tengok pizza pun dah tak lalu.....heheheheheh....)

antara pizza yg aku order
ni pizza waikiki chicken...(stufed crust)


ni pizza beef paperoni......(traditional pizza)

Jadi....peringatan kepada semua....cepat2!...pi order pizza selagi offer masih ada.....sampai 15 april jer tau.....memang murah!!! (promote lak pulak) memang berbaloiiiiiii

03 April 2011

majlis graduation........

dinanti2 kan....(suspen lah pulak) ok lah! result pun dah keluar..puas hati jugak lah result spm aku...boleh dikatakan senang jugak lah nak masuk U.....heheheheh....dgn yakin nye...ok! maka..sekolah ku pon buat lah majlis graduation di institut kraf negara...& berlangsung di dewan cindai atas nih......

Ni lah suasana dalam dewan cinda tuh
..............
..........

jadi ini aku n the geng yg sedang memakai jubah cenotet graduation..heheheheh...
yg pakai baju biru tuh aku lah,.....heheheh...
menanti nama dipanggil utk terima sijil(sambil2 tuh posing lah dulu)
.........
......
..
ni wani.n sheera...dua2 nih nampak cumil ngan gaya diorang tersendiri
(aaaaauuuuwwwww.....jeles!)
hahahahahahah

lepas nih memang susah nak jumpa dah kawan2 ....so,,,...gaya2 lah sikit...ala2 gediks gitu..hahahaha
.....
...
..
lepas balik terus clik! sana...clik! sini....yelah..nak tunjuk lah...kiter dapat anugerah mata pelajaran terbaik..heheheheh.....dengan bangga nya cik !

nak ucap kat semua cikgu...! terima kasih kerana telah mendidik saya selama ini...sehingga berjaya! muaahhhh!!
......
...
.
pastuh,,, mlm tu terus jiran ajak keluar makan....katanya nak belanja....apa lagi! terima lah....
pastu,jiran aku bawa ngan family aku...makan ayam penyet berapi! di gombak...
ni lah ayam penyet tuh...penyet tak?..hahahahah...sambal belacan dia memang pedas giler...semua yg makan kat situ terjelan-jelan menahan pedas...hahahah..lawak2..tulah dia sediakan minuman bercawan besar...mcm kat bawah nih...sbb toke kedai tuh dah tau dah apa...yg akan berlaku...hahahahah....
sedap tak
.........
...
sabor jelah