song

08 April 2011

Pizza time!!!!

Tada!!! pizza time......

guna baucar..phd.....baru lah dpt murah!! ^_^

Kali ni.makan pizza la pulak...heheheheh...sebenar nyer dah lama la jugak berjanji..ngan family....kata nak belanja....lepas dpt gaji....heheheheh...so sekarang baru berkesempatan sik.....
alang2 dah lama tak makan pizza nih...apa lagi order la.....mengikut cita rasa..heheeh

muka terlampau boring menunggu pizza yg tak siap2..heheheheh
(banyak sangat)

sekali beli....ambik ko...8 kotak pizza....heheheheh lagi 3 kotak hilang..sebab bagi hadiah kat cikgu...yg mana dpt cemerlang jelah....kalau nak bagi kat semua cikgu...mau terkincit den......heheheh




bayangkan....ada lima org jer kat rumah....tapi order mcm nak buat party pulak..heheheh
sampai org pizza tu tanya...."dik,nak buat jamuan yer...utk kelas?"........"tak lah! nak makan lah...utk family jer......"....hahahahah....memang cekik darah!
(tapi bagus jugak....biar adik2 saya nih makan puas2....lepas nih, tak mintak dah.....sbb mkn banyak sangat sampai nak tengok pizza pun dah tak lalu.....heheheheheh....)

antara pizza yg aku order
ni pizza waikiki chicken...(stufed crust)


ni pizza beef paperoni......(traditional pizza)

Jadi....peringatan kepada semua....cepat2!...pi order pizza selagi offer masih ada.....sampai 15 april jer tau.....memang murah!!! (promote lak pulak) memang berbaloiiiiiii

2 ulasan:

  1. hui2,hulur2 lah sini sikit.hahah

    BalasPadam
  2. macam mana nak hulur...pizza semua dah dibaham oleh...anak2 rimau..heheheheh

    BalasPadam