song

07 Mei 2011

dapat uitm seri iskandar!!!!!!


pertama sekali....aku nak ucapkan terima kasih kepada kawan ku haifaa izzah..yg telah menghadiahkan 'sebantal' kek chocolate yg sangat sedap....yg dibuat sendiri oleh haifaa!!
terima kasih sekali lagi....hehehehhe(jasamu amat membuatkan ku terharu)


perkara ke-2;
alhamdullilah......ni lah saat2 yg paling menggembirakan....bg aku....sbb apa yg aku nak..aku dapat...heheheheheh.....semalam..hari yg sangat mencemaskan lah...tak tetap punggung..nak tunggu pukul 12 tengahhari nih..ye lah pukul12 baru keluar result upu..hehehhe...so..lepas bukak
waaahhhhhhhhhh!!!!! aku dapat uitm seri iskandar perak!!! in fine art,art n design......('kos' yg aku nak sangat) jadi....aku akan berangkat kesana 21/may/2011 nih...lg 2 minggu jer..nak duduk rumah..huhuhuhuhuhuh

jadi lepas nih keja aku duk melukis jelah...hehehehehehehe

05 Mei 2011

jalan-jalan bersama justin bieber!!!

percaya tak...kitaorang keluar ngan justin bibir nih....hahahahah...percaya jelah....aku tau korang jeles....! hahahahahah....sobenar nyer..kitaorang gi tengok 3d never say never kat midvalley 'jer'....teman kan si adik2 aku yg gilakan mamat nih....aku? tak minat sangat ngan budak nih....tapi nak buat cam mana...nak tengok citer rio..tiket dah habis....jadi setuju jugak lah tengok citer mamat bibir nih...!!!

posing sikit kat dalam !!!

muka aku cam lalat jer..biler pakai spek tuh..hahahahah


ni adik aku, aiman aisyah...yg nak duduk tengah2....sampai berebut-rebut ngan adik laki aku nak tempat tuh...pastu happy sangat2... nak tengok justin bibir!!...tapi last kali merungut...sbb org sebelah dia dengkur punya lah kuat...tu lah nak duduk tengah2 lagi..hahahhaha
tapi..best lah jugak tengok citer mamat nih....n lagi satu...aku rasa..citer nih korang boleh tengok 70% kat youtube....sbb nyer..citer nih tunjuk pasal konsert dia jer.......so tak payah lah korang bersusah payah..nek beratur membeli tiket sampai setengah jam!!!

break makan kat 'the warung'-mkn memang kenyang...tapi...bg aku tempat nih tak sedap...harap jer mahal....tapi..ceh!!...serious aku ckp memang tak sedap....teringat jer kedai nih..rasa nak muntah...wekkkkkkkkk!!!
:
:
:
:
:
:
sambung perjalanan lagi......menuju ker PWTC pulak!!!
pegi pesta buku .....buat kali kedua(org gila novel..cam ni lah)



jumpa kak aina emir!!(minat sangat).....sebelum nak pi..bukan main lagi merangka ayat..nak ckp ngan kak aina emir nih....lepas duk depan dia...jadi pemalu jer tiba2(perangai asal...kuat ckp nak mampos)...hahahahahah
:
:
:


jumpa kak mimie afinie....!!! (baru jadi peminat dia)....hreheheheheheh...cite atas nih...memang best giler+ lawak..hahahahah...aku syorkan korang baca buku nih....
:
:
:
:


masa destinasi terakhir nih...membuat kan tudung aku jadi serabai....sbb ramai orang sangat!!! sampai nak jln pun susah...adoy!!


destinasi terakhir...jumpa kak anis ayuni pulak!!! singgah dan beli lagi....citer ni aku belom baca lagi..hakhakhak

begitulah....aktiviti kami adik beradik..........sampai rumah..pukul 7 malam....ditemani air hujan....huhuhuhuhu......nasib baik bawak keta....kalau tak...mampus nak pi cari bus pulak...hahahahhaaahha