song

22 Januari 2012

Trip ker Midvalley

dah mcm opera cina dah aku tengok...
hahahahahha

mesti korang pelik kan ...apa kes uitm buat trip ker mid kan?
ok,meh sini aku terangkan.
17 jan 2012. dengan kawan2 kelas aku budak Fine Art A,B and C part 2, pergi pameran art work lecturer kitaorang dekat Mid. Jadi itu yg beria-ia semua 'berdressup' habis..n lagi satu,semua jadi 'terover'excited sbb ni lah first time kitaorg dapat keluar sama2 satu kelas pergi trip kan..so apa lagi ...semua bertukar jadi "gedikz' buat seketika.



ok,kitaorg bertolak dalam pukul 1.30 petang dengan bus yg agak mewah dan ambil masa 3 jam lah jugak nak sampai...mau tak lenguh pungkoq cik.

nasib baik lah ada gitar kan...hilang bosan...tapi hingaq habis..dari mula perjalanan sampai lah sampai KL..tak tutup2 mulut semua org...potpetpotpet..

ok! atas ni adalah salah satu band yg bakal popular tak lama lagi...hahahah
yg belakang2 tuh semua nyer org2 kuat band...n depan2 nih, semuanyer backup dancer...just tunggu jer lah al;bum yg bakal muncul...



lepas dah penat dalam bus...berhenti lah jap kat perhentian jejantas sungai buloh tuh...singgah solat...dah habis solat...semua dah kembali hyper active....ada group power ranges lah..transformer lah...hehehehe..mcm2 gelagat kalau tengok depa nih...yg mana pendiam pon boleh jd hingaq...
'
'
'
'
akhirnyer kami sampai mid dlm pukul 4 lebih..start perasmian galeri tuh pukul 8 malam..jd,apa lagi,ronda2 lah....ada yg pi borong novel kat MPH(mentang2 lah dapat voucer kan) ada yg pi shopping baju...bila dah banyak2 jln...perot pun mula berkeroncong...kami pun pilih food court mid jelah... tp apa yg aku boleh kata,,,PERHHHHHHH...harga memang cekik darah!
order nasi ayam jer pon...tp dengan govermant tax lg...harga boleh beli sebiji burger mcd

tapi dah beli kan? makan jelah...sampai licin pinggan di buatnyer.. sbb dah lapor!

next! pukul 8 , mula la perasmian...Tahniah kpd En.Hamidi(lecturer painting aku tuh)
kerana berjaya menghasilkan karya2 yg brilliant!
Bila dah masuk event nih....memang kitaorg agak jakon lah sikit...sbb first time kan tengok org start nak pilih2 painting yg mana patot beli...yg datang pun semua nyer VVVIP..mat2 saleh pun ramai...kitaorg pon yg mana tak boleh speking pon,tetiber jer boleh speking ..kikikikiki

terkejut kali kedua pulak, diorang start serve "wine' ala..ala2 citer org puteh tuh...yg ada waiter mai bawa ayaq wine tuh...hah macm tu lah kitaorg lalui..tapi ..kat kitaorg nih diorang just bg air orange jus jelah...
hah! lepas tuh semua start berangan nak jd 'jun pyo' yg F4 tuh dlm boys over flower tuh...
pegi event kaya2...ckp pasal project juta2...pastu camera man pun banyak duk klik sana klik sini...tu yg tak boleh blah tuh...
setakat ni jelah kot aku nak citer..tentang pengalaman kitaorang..
last kali kitaorg balik dalam pukul 10.45 malam... baru bertolak ker perak....pastu layan citer ninja assasin dlm bus,,,memang tak lah kan nak tidor...citer best depan mata...pastu rain pulak yg jd hero...hhhhhaaaaiiissshhh...last kali sampai dalam pukul 3 pagi....hhmmm mata memang dah mcm ada batu dah...ngantok giler...


besok nyer,pukul 8 pagi ada kelas drawing,,,,hhmmmm ....memang aku student berjaya lah...tak ponteng kelas... petang tu pulak..ada koko...kena lari satu uitm pulak...hhmmm..memang dekan lah taun nih..hahahahahaha...The end...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan