song

29 Mac 2012

Assessment art work day!!!


Ok salam semua....lama kita tak bersua kan...hah..kali ni aku nak cita pasal hari penilaian art work kita org....yg pic kat atas tuh pic aku ngan art work aku...yg bertajuk "the fate of the elephant".

ok,project sem2 kalini kitaorg kena buat drawing menggunakan arang....and final drawing kitorg..kitaorg kena buat mixmedia..iaitu campur lah apa2pon asal kan mix...contoh nya mcm drawing aku kat ats tuh..aku kena lukis campur bintumin,arang,spray hitam...arang putih...,hah,mcm tuh lah campurnya...





kat atas nih ...semua artwork aku..... and alhamdullillah...banyak lah juga work aku naik jabatan...sem nih...heheheh....dengan usaha yg amat berusaha...hasil nya...amat bagus lah jugak




pic kat atas nih ...aku nak tunjuk mcm mana kitaorg present artwork kitaorag kat lecturer....tp ikut kursus lah...mcm aku fine art...kitaorg present kat luar...mcm kursus lain seperti fashion,seramik,graphic,foto..diorang present kat dlm kelas... hah mcm kat atas tu lah...

""'
"""
"""
'"'"

kat bawah ni antara artwork2 kawan aku yang superb .....memang aku tabik!


amalina- drawing "horror dream"

zana-"predator vs dragon"

munirah-"the hulk"

ayie- "the wolverine"

Zakwan-"joker"






itu jelah yang mampu aku citer...tp senang citer...budak AD kat UITM Perak Seri Iskandar memang superb...and terbaik....tak tau lah Uitm lain cam mana kan...hehehehehe...anyway mcm ni lah antara kerja budak art kena buat...sampai tak tidur malam di buat nyer.........^_^