song

18 Mei 2012

Aksi bahaya!!!



jangan tiru aksi diatas... boleh membawa maut!!
masalah bertambah ..bila makanan tersebut dimakan oleh satu keluarga...hhaiiiissshhh...
#peringatan- berhati-hati di dalam rumah anda .perhatikan tingkah laku dan gerak geri  anak2 anda.. sekian..
(pelakon-adik aku sendiri)

17 Mei 2012

Girls day out!!!

Assalamualaikum....heyy u allzzz....nih, cik nak habaq pasai 'girls day out' nih....
punya lama tak jumpa kawan sekolah..tu diaaaa...semua dah lawaaaa....dulu gemuk dah jadi kurus...yang kurus bertambah kurus...hehehehe...(nih kes dah ada boyfriend leteewww)

kita org jumpa nih selasa lepas...jumpa kat jusco rawang jer..takdelah pi sampai KL..tak larat...
huihuihuihui...tapi yg buat kitaorg hot nih...kita org naik keta 'wish'....woohhoooo..(aku nih bawak keta comel jer) hahahaha..disebabkan aku nak hot jugak..kita org naik keta 'wish' tuh ramai2...(senang citer)

 
mula2 jumpa:
semua mcm angel gitu...malu2,hhuue sana hhuuee sini...baik jer...
lepas tuh...sembang tak hengat...  hahahah



masa nih tengah tunggu order sampai...so keja yang sesuai...bg kami2 nih...ialah  menggedik depan camera...(dlm hati segan...sbb waiter duk tengok kami tangkap gambaq..ada aku kesah!! hahahahah)

destinasi makan yg dipilih oleh kami--->Chicken Rise Shop!!! 
makan dulu naaaa.....


lepas makan..main...(memang bagus sangat lah..kan..perot penoh ..pastu main drum,pecah lemak,tuh yg maintain tuh..hahahahahah)

lepas main...mesti lah kena relax...kerusi OGAWA...menjadi pilihan kami!!!
hahahahaha......tapi sedap memang sedap...tapi...hhaaiishh..tapi...gegaran yg ketara..menyebabkan kitaorg segan nak duduk lama2 atas kerusi ajaib nih...diatas sbb..adalh sbb nyer...

last kali...kitaorg habiskan pertemuan dengan berjalan2 satu pekan rawang..dan melawat kawan2 lama bekerja...(kes dah takder menda nak buat..hahahah)..pastu kis2 gudbye..balik....hhmmmm tunggu cuti sem depan lah pulak kalu nak jumpa....the end.........

16 Mei 2012

HAPPY TEACHERS DAY....


First of all...i just wanna wish to all teacher..HAPPY TEACHERS DAY..wohhhooooo
n my mom,HAPPY TEACHERS DAY too..
tanpa cikgu,tak sampai lah saya ke uitm ...kan.....
hehehehe...
hah! sempena hari guru nih..mesti lah kena bg hadiah ...just wanna show our respect to them lah..hehehe.
so nampak benda berbungkus-bungkus kat atas tuh...hah...mlm tadi aku tolong adik aku bungkus hadiah,hingaq habis habaq hang!! mcm nak buat kenduri pun ada...(bungkus gula2 jer pon....) tp hadiah jugak kan...hahaha
jadi...bawah ni lah hasilnyerrrrrr.taraaa..cute x??

anyway....HAPPY TEACHERS DAY.....to all teacher in malaysia...;;;