song

13 Disember 2013

Alhamdullilah


Amin..Amin...Amin..shukur kepada allah..kerana telah memberikan khabar berita gembira di hari jumaat yg berkat nih...

ok...(jerit jap! aaaarrrggggghhhhhhhhhhh!) i dapat tempat kedua dlam pertandingan Tanpa Nama Bank Negara..... fuh! 

k citer dia mcm nih..tadi petang ada org call...n dia buat suara suspen..mcm artwork aku tak sampai jek kat sana...so aku pon ckp lah.."cik..saya dah hantar dah artwork tuh minggu lepas" dengan suara yg serba salah.. org tuh pon kata " tak...cik Aiman Asyran.. awak dah menang second prize! n blablabla" so lepas letak jer phone..jerit lah...tapi lepas tuh ckp alhamdullilah lah..hehehehe

so dia kata nanti datang sendiri collect your prize..n ingat kita akan ada hi-tea bersama menteri..
ooowwwwwhhhhh...jerit lagi...

so! i nak ucapkan kan...terima kasih..kepada family...yg banyak support..
kawan2 yang banyak bersusah senang bersama.... sambil buat artwork nih..pensayarah..yg banyak bagi idea dan tunjuk ajar... n rakan belangkas ku..iaitu mun,zana,dan roomate kuh iaitu...hanis dan ain...yg banyak menceriakan kan suasana...

n lagi satu faris husaini n liyana zahirah...yg banyak tolong dalam proses penghataran artwork nih..sbb aku suka buat last minit...
n....terima kasih semuaaaaaa...........
muahhhh


11 Disember 2013

new image

k! new image. bkn aku yg new image..tapi blog aku..heeee
aku memang suka bln december...bulan yg penuh dengan hiasan chrismast dan sale baju..mcm lah ko kaki shopping sangat.puuihh
k,aku tak sambut chrismast ..tp aku suka tengok diorg hias.... walaupon tahu malaysia nih memang panas tahap pecah kepala..tapi rasa sejuk bila berada dlm hiasan chrismat nih...konon2 rasa mcm ada salji lah.. tuh yg letak lagu 'let it snow' tuh..
 
 

hujung tahun ..memang dikenali sebagai musim tengkujuh..jadi hujan turun memang memanjang jek..so rumah pon rasa sejuk sampai tahap nak sentuh lantai pun tak sangup..jadi,tak boleh keluar rumah..pastu berangan kat rumah buat mcm rumah org putih..,mkn mcm org putih, bilik pon nak mcm org putih.. kesah pulak org nak tau aku buat apa cuti2 nih kan..
 so tuh je lah aku boleh update..hehehe... over tak?