song

13 Disember 2013

Alhamdullilah


Amin..Amin...Amin..shukur kepada allah..kerana telah memberikan khabar berita gembira di hari jumaat yg berkat nih...

ok...(jerit jap! aaaarrrggggghhhhhhhhhhh!) i dapat tempat kedua dlam pertandingan Tanpa Nama Bank Negara..... fuh! 

k citer dia mcm nih..tadi petang ada org call...n dia buat suara suspen..mcm artwork aku tak sampai jek kat sana...so aku pon ckp lah.."cik..saya dah hantar dah artwork tuh minggu lepas" dengan suara yg serba salah.. org tuh pon kata " tak...cik Aiman Asyran.. awak dah menang second prize! n blablabla" so lepas letak jer phone..jerit lah...tapi lepas tuh ckp alhamdullilah lah..hehehehe

so dia kata nanti datang sendiri collect your prize..n ingat kita akan ada hi-tea bersama menteri..
ooowwwwwhhhhh...jerit lagi...

so! i nak ucapkan kan...terima kasih..kepada family...yg banyak support..
kawan2 yang banyak bersusah senang bersama.... sambil buat artwork nih..pensayarah..yg banyak bagi idea dan tunjuk ajar... n rakan belangkas ku..iaitu mun,zana,dan roomate kuh iaitu...hanis dan ain...yg banyak menceriakan kan suasana...

n lagi satu faris husaini n liyana zahirah...yg banyak tolong dalam proses penghataran artwork nih..sbb aku suka buat last minit...
n....terima kasih semuaaaaaa...........
muahhhh


2 ulasan: