song

11 Disember 2013

new image

k! new image. bkn aku yg new image..tapi blog aku..heeee
aku memang suka bln december...bulan yg penuh dengan hiasan chrismast dan sale baju..mcm lah ko kaki shopping sangat.puuihh
k,aku tak sambut chrismast ..tp aku suka tengok diorg hias.... walaupon tahu malaysia nih memang panas tahap pecah kepala..tapi rasa sejuk bila berada dlm hiasan chrismat nih...konon2 rasa mcm ada salji lah.. tuh yg letak lagu 'let it snow' tuh..
 
 

hujung tahun ..memang dikenali sebagai musim tengkujuh..jadi hujan turun memang memanjang jek..so rumah pon rasa sejuk sampai tahap nak sentuh lantai pun tak sangup..jadi,tak boleh keluar rumah..pastu berangan kat rumah buat mcm rumah org putih..,mkn mcm org putih, bilik pon nak mcm org putih.. kesah pulak org nak tau aku buat apa cuti2 nih kan..
 so tuh je lah aku boleh update..hehehe... over tak?

 



 

2 ulasan:

  1. Dulu hidup saya ceria dan bermakna. Tp stelah bca post blog ni hidup saya suram dan kelam dan semakin tiada harapan nak meneruskan hidup. Sekian

    BalasPadam
  2. kurang asam kan ko....aku tau ko jeles kan ngan aku

    BalasPadam