song

30 November 2014

noon post!

Where the hell do we start? is a common question these days. .....Long time...... ohh hii.its been quite a long time i didn't update my blog so now here i am trying to follow up things. And disember will come soon... haha.. time disember je... aku pon mula lah rajin nak tulis blog.....

lagi 4 minggu aku nak kena struggle habis habisan utk final sem 4 n one more thing! i've got a practical at publika! at segaris gallery...so,kena serious utk final nig..supaya pegi practical dgn hati tenang.. so,keja dah bertimbun... dengan nak kena present business lagi, form n soul lagi,embroidery lagi..... sebut embroidery...baru aku teringat..semalam aku dah kena maki hamun ngan lecturer fashion tuh... alah..tau2 je lah mulut lecturer fashion... kalau kena maki...memang menusuk kalbu... tapi aku steady je..hahaha... bukan aku buat salah terok pon.. cuma dia tengok aku gelak banyak...n then dia jeles.,hahahaahha..

ok, banyak lagi nak cita...n aku tak pernah pon cita pasal kawan2 degree aku... so..cerita tuh bakal menyusul... setakat nih..aku steady je... life must go on.. kejar dekan tuh..keja first class... tuh je target aku skerang..supaya senang nak sambung master...haha degree pon lambat gi nak habis...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan